+421 2 6383 0138
+421 917 681 204

Kolo TWINS

Kolo TWINS
Kolo TWINS

Pozrieť väčší obrázok

KÓD: 88399000
Výrobca: Kolo-Keramag
Séria: Kolo TWINS (3 produkty)

Cena s DPH: 143.92 

Tento produkt si môžete zakúpiť na splátky cez splátkovú spoločnosť Cetelem. Na výpočet vašich splátok použite našu splátkovú kalkulačku.
   Cetelem
obvykle od 7 dní do 2 týždňov
5 rokov
1 400 mm
320 mm
320 mm


 
Opis
Obrázky
Otázka na predajcu
Poslať priateľovi
Názory

Závesná skrinka s možnosťou dokúpiť kôš na bielizeň. Vrátane úchytiek. . Farba korpus biela/ dvierka lesklá biela, dub arava alebo wenge.

Umývadlá Twins sú dostupné v dvoch verziách: s vnútorným oválnym alebo moderným pravouhlým tvarom. Doplnením umývadiel a klasických tvarov nábytku Twins sú obdĺžnikové zrkadlá, ktoré dotvárajú v kúpeľni neopakovateľnú klímu designovej extravagancie. Umývadlo môže byť kompletované so skrinkou na niekoľko spôsobov: v sete, kde tvorí ucelenú kompaktnú formu; s dekoratívnym panelom alebo s nerezovou krytkou sifónu. V získanom priestore medzi umývadlom a skrinkou sa tak dodatočne ponúka odkladací priestor.

Skrinky v svetlej farbe dubu arava alebo v tmavo hnedej farbe wenge je možné ideálne kombinovať v každej kúpeľni. Priestorné zásuvky a materiály s vysokou odolnosťou proti vlhkosti dokazujú, že rad Twins je vysoko estetický a funkčný. Veľké odkladacie povrchy umývadiel naviac zvyšujú ich funkčnosť. Umývadlá Twins môžu byť takisto kompletované s chrómovým sifónom a umiestnené na doske, čo zdôrazňuje ich originálny a moderný tvar. Toto riešenie, umiestnenie na dosku, je vhodné napr. i na vybavenie verejných priestorov.

*
*
*

Na uistenie sa, že tento formulár vypĺňa osoba a nie automatický program, zadajte prosím ČÍSLICE, ktoré vidíte na obrázku.

  Prekresliť

Zadajte kód: 

  
*
  
  
*

Na uistenie sa, že tento formulár vypĺňa osoba a nie automatický program, zadajte prosím ČÍSLICE, ktoré vidíte na obrázku.

  Prekresliť

Zadajte kód: 

Načítava sa...
  0.14743185043335 s